Örömapa szülőköszöntő ajándék

Ajándékozd meg apukádat te is a nagy napon! 

Ezen az oldalon örömapa köszöntő díszdobozokat találsz! Kérésedre bármelyiket tudjuk módosítani.  Csak kattints az adott termékre, és az adatlapján megtalálod a módosítási opciókat, melyeket kitöltve leadhatod a rendelésedet a kívánt módosításokkal.

Hogy miért ezeket az örömapa díszdobozokat válaszd?

- Szinte bármit tudunk gravírozni, logókat, különleges karaktereket, különböző szövegeket melyekhez te adhatod meg a betűtípusokat!

A szülőköszöntő ajándék jelentősége

A szülőknek adott köszöntő ajándék nagy jelentőséggel bír napjainkban is, szinte nincs olyan esküvő, amin ne adna a menyasszony és a vőlegény saját szüleinek egy-egy csekély ajándékot. Az örömapa és az örömapa egy egész életen át fogta a kezünket csecsemő koruntól kezdve, felnőtté válásunkig. Ezzel az ajándékkal köszöni meg az ifjú pár a szülőknek, hogy hosszú éveken keresztül nevelték őket, támogatták az útjaik során. Nem hiába, hogy szinte elengedhetetlen része az esküvői szertartásoknak ma is az ajándékozás. Ezért fontos az is, hogy egy olyan ajándékot adjunk át a szülőknek, ami személyre szóló; lehet egy virágcsokor, vagy egy üveg bor, de sokkal jobb egy gravírozott fa doboz, melyen egy közös idézet van, melyet gyakran használtok családon belül, vagy egyszerűen csak egy idézet, mely elmondja helyettük is, amit akkor és ott a gyermek az örömszülőknek nem igazán tud.

Mikor adjuk át?

A szülőköszöntő ajándékokat a polgári szertartás során kell átadni a szülőknek,miután a házassági okirat aláírásra került. A menyasszony a saját szüleinek, és a vőlegény is a saját szüleinek ad ajándékot. Amint az átadás megtörténik, egymás szüleihez is szokás odamenni és köszönetet mondani, vagy ígéreted tenni, hogy vigyázunk egymásra közös életünk során, ímmár házastársakként.